четвртак, 26. април 2012.

Ja-strelac

Simbol: Strelac
Vladar: Jupiter
Kvalitet: Promenljiv
Element: Vatra


Karakter: Biti rodjen u znaku Strelca isto je sto i biti rodjen pod srecnom zvezdom. Sudbine ovih ljudi su najcesce uravnotezene i srecne kako zbog delovanja Sunca u Strelcu tako i zbog planeta vladaoca - Jupitera. Izrazen je poseban smisao za pravdu i moral, intelekt je jak i moguce se baviti naukom, umetnoscu, politikom...
Bez obzira na nivo obrazovanja Strelci su uvek sposobni da shvate problem. Optimisti su, pozitivci... zaljubljeni u putovanja i prirodu. Deca su jako Vazna Strelcima ukoliko ih imaju ali ne vezuju ih previse za sebe i insistiraju na ranom odvajanju od porodice. Cesto su povrsni, nemarni a radoznalost ih vodi u istrazivanje nepoznatih naroda, njihovih navika i obicaja pa makar to bilo samo kroz kuhinju ili originalan izbor nakita i odece.
Iako ponekad vatreno zastupaju svoje ideje Strelci se brzo umore od ubedivanja, ne podnose svadju pa tako izgleda da lako kapituliraju. To nije tacno - oni jednostavno nastavljaju po svome ne nalazeci za potrebno da onima koji im stoje na putu o tome polazu racune.

Posao: Odlicni su trgovci, bankari, komicari ali i politicari i javni radnici. Uz odgovarajuce postavljenog Jupitera to su svestenici, misionari i dobrotvori.
Osetljive tacke: slezina, jetra, zuc, sklonost gojenju posebno nogu i bedara.
Otvorenost i iskrenost zene Strelca lako Vas moze prevariti. Iza sarma koji nestedimice prosipa po Vama cesto se krije samo zelja za lepim prijateljstvom ili neobaveznim druzenjem. Ona ima Bozji dar da konflikte pretvara u komicne situacije kao i da karikira ozbiljne izjave, pogotovo ako su ljubavne i pateticne. U vezi s njom morate biti strpljivi i nikako ljubomorni. Ima potrebu za slobodom i samostalnoscu i pre ce se odreci veze nego takvog nacina zivota. Osvojite je smehom i sarmom, nemojte biti agresivni i iskljucivi.
Strelcevi nisu obavezno neverni ali ne propustaju priliku ako ih neko drugi privuce. Ako ih opterecujete i kinjite nije iskljuceno da Vas jednostavno zamene, onako "u hodu". Retko prvi ostavljaju vec uglavnom ostavljaju Vama da zakljucite kada je vreme da odete.
Odgovaraju im Blizanci, Vodolije i Vage. U obzir dolaze i Lavovi sa naglasenim vazdusnim znakovima. Veza sa Ovnom je strastvena ali bez uzajamnog razumevanja.


Нема коментара:

Постави коментар