среда, 24. април 2013.

:)

Odrastes,porastes shvatis sve uspone i padove koje si skapirao,shvatis vrednost prijateljstva,ljubavi ,zivota. Nema tu sta da se prica ,jednostavno kada sam zaista pocela voleti sebe ,prestala sam zudeti za nekim drugačijim životom i mogla sam videti da je sve što me je okruživalo u stvari bilo poziv da rastem i da se razvijam. 
Danas, ja to zovem zrelost. 
A  on je ostao daleko u mojoj podsvesti jos i iz onih ranih godina detinjstva.Steta pa ne moze videti moje lice sada,odraslo ,zrelo,spremno na zivot na srednju ,svee..
Ne hvalim se,moj zivot je zapravo zadnja rupa na svirali ne samo njemu vec i mnogim drugim ljudima koji nisu za svog zivota ucinili veci deo sebe da zavole mene. I sto kaze moja drugarica kojoj ta ista svirala ce biti muzicki pravac u zivotu Odjebes to!.Lako je to reci,ali ne i uraditi.Sve ostaje u uspomonama ko i onaj lik sto je jutros prosao pored mene, tehnicar je znam ga.Al to ce opet biti secanje.Sta meni vredi da znam onu tamo devojku za koju se pola Valjeva lepi jer je lepa a prevaricete kad kod bude nasla priliku da svoju cistu guzicu smesti tamo gde joj odgovara,a za tb ce je boleti ta ista guzica koju je pomerila zarad sebe a ne tebe. E jebe joj se.Fugurativno receno.Mozda nekad i stvanro ima zelju za tim,ego je cudo.Ko i kad sam usla u Gimnaziju gledanja ljudi popreko me nisu cudila,znam da niss nmg da mi kazu u lice,jer su govna.Talog govana cini zivot ono sranje.Jeste ja zaista serem ,serem iz potrebe da sve lose izbacim iz sebe i da iz stanja u kojem se nalazim(lose) gledam na pozitivu. To je deo jednog stiha iz pesme Bs od sranja se ne bezi...sve sto imas resi ako ne mozes sam ako nije tvoj dan ,s nekim se povezi tanananana..E volim ovu pesmu i ovaj rep,stvarno volim.i znam da ga niko ne voli ali boze pomozi..xD
Aj baj